גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | ניוקי בפסטו בציפוי קראנצ`י |
5 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות (כמות מוערכת))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מספר המנות - כמות מוערכת (לא צוין ע"י יוצר המתכון).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 949 | 344 |
חלבונים (גרם) | 21.26 | 7.71 |
פחמימות (גרם) | 128 | 47 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.45 | 0.89 |
שומנים (גרם) | 39.19 | 14.22 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.77 | 3.54 |
כולסטרול (מ"ג) | 156.61 | 56.83 |
נתרן (מ"ג) | 2,350 | 852.63 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.73 | 0.26 |
מים (גרם) | 51.48 | 18.68 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 236.88 | 85.95 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.85 | 0.31 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.09 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.09 | 0.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.49 | 0.18 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.53 | 10.35 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.28 | 0.1 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.62 | 0.95 |
ויטמין D (מק"ג) | 3.14 | 1.14 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.38 | 0.14 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.51 | 0.19 |
סידן (מ"ג) | 31.09 | 11.28 |
ברזל (מ"ג) | 0.56 | 0.2 |
מגנזיום (מ"ג) | 6.46 | 2.34 |
זרחן (מ"ג) | 73.83 | 26.79 |
אבץ (מ"ג) | 0.44 | 0.16 |
אשלגן (מ"ג) | 100.32 | 36.4 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.64 | 0.23 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.55 | 0.2 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.7 | 0.62 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.56 | 0.56 |