דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ניוקי פסטו, צילום: אסם

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות (כמות מוערכת))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 בסיר שנפחו 5 ליטרים לפחות מביאים לרתיחה 2 כוסות מים עם המרגרינה וכפית מלח.
  • 2 מכבים את האש, מוסיפים את הקמח ואבקת המרק ובוחשים במהירות ליצירת בצק גושי.
  • 3 מעבירים את הבצק לקערת המיקסר, מרכיבים את זרוע הלישה ומפעילים את המיקסר.
  • 4 מוסיפים חלמון אחד, ממתינים שהוא ייבלע בבצק ומוסיפים חלמון נוסף. עושים זאת גם עם שאר החלמונים, עד שיתקבל בצק רך ונוח לעבודה.
  • 5 ממלאים מים עד שלושת רבעי מגובהו של הסיר שנפחו 6-7 ליטר.
  • 6 מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה.
  • 7 בינתיים מבצעים מהבצק פיסות בגודל ביצה ומגלגלים אותן לגלילים דקים וארוכים.
  • 8 חותכים את הגלילים לפיסות באורך סנטימטר אחד. מוסיפים למים הרותחים פיסות בצק שחתכנו משני גלילים.
  • 9 מבשלים עד שהניוקי צפים. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הניוקי מן המים ומעבירים אותם למסננת.
  • 10 שוטפים את הניוקי בזרם מים, לקירור ולהפסקת הבישול.
  • 11 מוסיפים למים הרותחים פיסות בצק משני גלילים נוספים. חוזרים על שלבי הבישול והקירור עד שנגמר הבצק.
  • 12 מוסיפים את השמן לניוקי המבושלים ובוחשים למניעת הידבקות.
  • 13 ממיסים במחבת את אצבע הפסטו. מוסיפים את הניוקי ומקפיצים אותם בפסטו לציפוי מושלם.
  • הכנת ציפוי הקראנצ`:
  • 14 במחבת רחבה עם כ- 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה קלה.
  • 15 מוסיפים את הפירורית פאנקו ומטגנים להזהבה.
  • 16 מתבלים בחצי כפית מלח ובפלפל השחור.
  • 17 מעבירים את הניוקי לקערית הגשה, זורים את הפירורים ומגישים מיד.
  • 18 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. מספר המנות - כמות מוערכת (לא צוין ע"י יוצר המתכון).

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)949344
חלבונים (גרם)21.26 7.71
פחמימות (גרם)12847
מתוכן סוכרים (גרם)2.45 0.89
שומנים (גרם)39.19 14.22
מתוכם שומן רווי (גרם)9.77 3.54
כולסטרול (מ"ג)156.61 56.83
נתרן (מ"ג)2,350852.63
סיבים תזונתיים (גרם)0.73 0.26
מים (גרם)51.4818.68
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)236.8885.95
ויטמין B (מ"ג)0.850.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.490.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.5310.35
ויטמין B12 (מק"ג)0.280.1
ויטמין C (מ"ג)2.620.95
ויטמין D (מק"ג)3.141.14
ויטמין E (מ"ג)0.380.14
ויטמין K (מק"ג)0.510.19
סידן (מ"ג)31.0911.28
ברזל (מ"ג)0.560.2
מגנזיום (מ"ג)6.462.34
זרחן (מ"ג)73.8326.79
אבץ (מ"ג)0.440.16
אשלגן (מ"ג)100.3236.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.640.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.550.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.70.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.560.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 20.7% 11.2% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה