דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 514 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שעועית ירוקה ובשר טחון
שילוב נהדר בין שעועית ירוקה לבשר בקר טחון
  • 1 לקצוץ את הבצל והשום.
  • 2 לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות.
  • 3 בסיר רחב ושטוח לאדות בשמן בצל, שום, ופלפל עד לקבלת צבע זהוב של הבצל.
  • 4 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד לשינוי הצבע של הבשר לצבע אפור.
  • 5 להוסיף את העגבניות המרוסקות (כוס אחת - עדיף עגבניות מסוג תמר), רסק עגבניות ותבלינים.
  • 6 להוסיף את השעועית הירוקה (איך צורך להפשיר לפני הבישול).
  • 7 להרתיח על להבה גבוהה במשך 5 דקות.
  • 8 להעביר ללהבה נמוכה ולבשל 30 דקות נוספות.
  • 9 לטעום ולתקן בהתאם לטעם האישי (במידת הצורך ניתן להוסיף גם מעט סוכר).
  • 10 ניתן להגיש עם אורז לבן, פירה או פתיתים.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 14% 43.5% 37%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב