1 לאחד את החמאה המומסת יחד עם חבילת פתיבר אחת מפוררת במעבד מזון, ולהדק היטב לתבנית 26 ס"מ.
2 להכניס למקפיא למשך כמה דקות עד הכנת הקרם.
3 הכנת קרם וניל (ניתן להשתמש עם אינסטנט פודינג וניל רגיל או צרפתי) - יש להקציף את כל חומרי קרם הוניל (אינסטנט פודינג וניל, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה).
4 להוציא את התבנית מהמקפיא.
5 להניח את הקרם על בסיס הפירורים וליישר.
6 להניח שכבת ביסקוויטים (מחצי חבילת הפתיבר השנייה - 10-14 ביסקוויטים בערך) לאחר שטובלים אותם בשלמותם בכוס נס הקפה שהכנו ולהכניס למקפיא.
7 הכנת קרם השוקולד (ניתן להשתמש עם אינסטנט פודינג שוקולד או בלגי) - להקציף את כל חומרי קרם השוקולד (אינסטנט פודינג שוקולד, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה).
8 להניח מעל שכבת הביסקוויטים.
9 להכניס למקרר למשך 5-6 שעות או למקפיא למשך שעתיים.
10 בתמונה העוגה מוגשת מעל עם הפירורים הנותרים בתבנית ושוקולד מריר מגורר יחד עם תאנים מרעננות - זוהי רק הצעת הגשה - אל תגבילו את עצמכם.