דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קוביות חזה עוף עם ירקות וחלב קוקוס

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 405 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להכין מרינדה לחזה העוף מרוטב הסויה, הזנגביל, השום והקורנפלור. לערבב את קוביות העוף יחד עם המרינדה ולהניח במקרר למספר שעות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת/ווק גדול, לטגן את קוביות העוף (הטיגון קצר עד לשינוי הצבע של העוף) ולהוציא מהמחבת.
  • 3 להוסיף עוד שמן למחבת ולטגן ביחד את הבצל הירוק (להשאיר מעט ממנו לקישוט המנה), השום והזנגביל. להוסיף את הגזר והפלפלים, ולהמשיך לטגן במשך כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את חלב הקוקוס, רוטב הסויה ורוטב הצ`ילי המתוק, לערבב, להוסיף גם את קוביות העוף המטוגנות ולבשל ביחד כ- 5 דקות.
  • 5 לטעום, לתקן טעמים בהתאם להעדפה האישית ולפזר את שארית הבצל הירוק לקישוט ולטעם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית העוף במקרר עם המרינדה. מרכיבי התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)40299
חלבונים (גרם)36.95 9.13
פחמימות (גרם)277
מתוכן סוכרים (גרם)5.45 1.35
שומנים (גרם)15.44 3.81
מתוכם שומן רווי (גרם)4.2 1.04
כולסטרול (מ"ג)91 22.49
נתרן (מ"ג)933.14230.63
סיבים תזונתיים (גרם)3.58 0.89
מים (גרם)229.1956.65
ויטמין A (מק"ג)663.82164.07
ויטמין B (מ"ג)18.934.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B3 (מ"ג)16.133.99
ויטמין B5 (מ"ג)1.30.32
ויטמין B6 (מ"ג)1.040.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.278.72
ויטמין B12 (מק"ג)0.370.09
ויטמין C (מ"ג)172.6242.66
ויטמין D (מק"ג)0.130.03
ויטמין E (מ"ג)1.830.45
ויטמין K (מק"ג)42.8510.59
סידן (מ"ג)68.1616.85
ברזל (מ"ג)2.060.51
מגנזיום (מ"ג)52.813.05
זרחן (מ"ג)299.5374.03
אבץ (מ"ג)1.490.37
אשלגן (מ"ג)685.25169.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.190.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.970.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.740.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.530.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 18.6% 44.5% 32.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.