דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה ללא גלוטן עם פולי סויה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (להשתמש בפסטה 100% קמח אורז מלא).
  • 2 במקביל מבשלים את פולי הסויה לפי הוראות היצרן.
  • 3 במקביל, מבשלים את שמנת הסויה כ- 10 דקות, עד שמבעבע.
  • 4 שופכים את השמנת על הפסטה ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את פולי הסויה המבושלים, את אגוזי המלך הקצוצים ואת התבלינים ומערבבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי של מוצר הפסטה במתכון הוא ערך תזונתי ל- 100 גרם מוצר יבש (על פי נתוני היצרן). לכן, הערך התזונתי איננו מדויק.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)220255
חלבונים (גרם)7.44 8.59
פחמימות (גרם)3338
מתוכן סוכרים (גרם)0.84 0.97
שומנים (גרם)5.72 6.6
מתוכם שומן רווי (גרם)0.7 0.81
נתרן (מ"ג)562.2649.31
סיבים תזונתיים (גרם)1.24 1.43
מים (גרם)11.713.51
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.02
ויטמין B (מ"ג)0.250.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.2211.8
ויטמין C (מ"ג)0.340.39
ויטמין E (מ"ג)0.070.08
ויטמין K (מק"ג)3.724.3
סידן (מ"ג)23.7327.4
ברזל (מ"ג)0.991.15
מגנזיום (מ"ג)16.5319.1
זרחן (מ"ג)46.2353.4
אבץ (מ"ג)0.330.38
אשלגן (מ"ג)97.88113.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.713.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.13
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.830.96
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.380.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.370.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 12% 15.6% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.