דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
זיתים מבושלים
זיתים מבושלים עם רוטב ופלפל אדום
  • 1 מרתיחים את הזיתים בסיר עם מים ומסננים (חוזרים על הפעולה כ- 3 פעמים).
  • 2 מטגנים את הפלפל האדום בשמן בסיר למשך כ- 10-15 דקות.
  • 3 מנמיכים את האש, מוסיפים את השום ומערבבים לעוד כ- 5 דקות.
  • 4 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים.
  • 5 מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 6 מוסיפים את הזיתים המסוננים ומערבבים לעוד כ- 30-45 דקות בישול.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם אורז.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 53.9% 8.7% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.32 (1.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב