דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל דג נסיכת הנילוס
שניצל דג מטוגן
  • 1 משרים את נתחי הדג במים עם מיץ הלימון למשך כשעה ומסננים להוצאת הנוזלים.
  • 2 בצלחת עמוקה אחת טורפים את הביצה עם התבלינים, בצלחת עמוקה נוספת מערבבים את פירורי הלחם והשומשום. מחממים את השמן במחבת.
  • 3 טובלים נתח דג בביצה הטרופה, לאחר מכן מצפים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים בצלחת על נייר סופג ומגישים חם!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם תפו"א אפויים ופלח לימון בצד.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן רגיל לטיגון שניצלים לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 21.2% 66.7% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב