דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כריך גבינה צהובה לבית הספר, צילום: שי אפגין

מצרכים למתכון

353 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הלחמניה לאורכה - לא עד הסוף (לצורת "פקמן").
  • 2 מורחים משני צידי הלחמניה הפנימיים את טפנד הזיתים ומעליו את המיונז.
  • 3 מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה בתוך הלחמניה.
  • 4 מסדרים מעל הגבינה את מקלות המלפפון וחצאי העגבניה.
  • 5 ממליחם ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • המלצת השף:
  • 1 להגיש את הכריך בליווי מלפפון חמוץ.
  • 2 ניתן להכין את הכריך גם עם גבינה צהובה פרוסה דק דק 9%.

המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף מחלבת טרה.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)764216
חלבונים (גרם)31.89 9.04
פחמימות (גרם)4513
מתוכן סוכרים (גרם)3.06 0.87
שומנים (גרם)48.95 13.87
מתוכם שומן רווי (גרם)20.66 5.85
כולסטרול (מ"ג)92.1 26.09
נתרן (מ"ג)2,148608.44
סיבים תזונתיים (גרם)4.8 1.36
מים (גרם)126.9935.98
ליקופן (מ"ג)2.210.63
ויטמין A (מק"ג)38.5210.91
ויטמין B (מ"ג)0.940.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.560.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.264.61
ויטמין C (מ"ג)12.273.47
ויטמין E (מ"ג)0.480.14
ויטמין K (מק"ג)14.674.15
סידן (מ"ג)666.76188.88
ברזל (מ"ג)0.370.11
מגנזיום (מ"ג)15.724.45
זרחן (מ"ג)32.169.11
אבץ (מ"ג)0.240.07
אשלגן (מ"ג)274.5477.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 37.6% 24.5% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.