דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות תמרים (בעבע בתמר)
מעדן מהמטבח העיראקי
  • 1 בקערת המיקסר לערבל קצרות את הקמח ביחד עם השמרים היבשים, הסוכר, חוואיג` האפייה והמלח.
  • 2 להוסיף תוך כדי הלישה את השמן ולאחר מכן בהדרגה את המים, ולהמשיך לערבל עד לקבלת בצק נוח לעבודה (יש להוסיף את המים לאט לאט תוך כדי מלאכת הלישה, ייתכן שיהיה צורך להוסיף או להפחית מכמות המים שמוסיפים).
  • 3 להניח את הבצק מכוסה בניילון נצמד להתפחה של כשעה.
  • 4 לקחת מהבצק כדור בגודל כדור פינג פונג, למלא כף ממלית התמרים, לסגור, לטבול בשומשום ולשטח לעיגול עם מערוך.
  • 5 להניח בתבנית אפייה של התנור על גבי נייר אפייה, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגיות אפויות (תלוי בסוג התנור - שימו לב).
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את חוויאג` האפייה. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק. ניתן להקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 13.7% 7.9% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב