דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חזה עוף מוקפץ בירקות ורוטב סויה
חזה עוף מוקפץ בירקות ורוטב סויה
חזה עוף מוקפץ בירקות ורוטב סויה
מתכון מושלם של חזה עוף מוקפץ עם ירקות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מחממים במחבת (ציפוי טפלון/קרמי) את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב קלות. מוסיפים את פרוסות השום וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה לשמן ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את הירקות בהדרגה בסדר הבא (כל הירקות פרוסים לרצועות ארוכות): פלפלים, גזר, סלרי, קישוא ופטריות. כל זה תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהירקות יתרככו מעט.
  • 3 מוסיפים את חזה העוף הפרוס לרצועות דקות ושאר התבלינים, ושוב מערבבים מדי פעם עד שחזה העוף מוכן.
  • 4 מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים שוב (בשלב הזה אפשר להוסיף גם אטריות נודלס אם רוצים). משאירים על הגז עוד כ- 2 דקות ומוכן.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש בתוך לאפה או להוסיף אטריות נודלס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)416101
חלבונים (גרם)44.13 10.75
פחמימות (גרם)236
מתוכן סוכרים (גרם)8.93 2.18
שומנים (גרם)16.73 4.08
מתוכם שומן רווי (גרם)3.23 0.79
כולסטרול (מ"ג)109.36 26.65
נתרן (מ"ג)615.93150.08
סיבים תזונתיים (גרם)5.22 1.27
מים (גרם)318.0777.5
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)490.49119.51
ויטמין B (מ"ג)23.945.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.320.08
ויטמין B3 (מ"ג)20.034.88
ויטמין B5 (מ"ג)2.080.51
ויטמין B6 (מ"ג)1.210.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)54.7713.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.440.11
ויטמין C (מ"ג)139.0333.88
ויטמין D (מק"ג)0.260.06
ויטמין E (מ"ג)2.180.53
ויטמין K (מק"ג)20.234.93
סידן (מ"ג)88.1421.48
ברזל (מ"ג)3.270.8
מגנזיום (מ"ג)80.2519.55
זרחן (מ"ג)401.6297.86
אבץ (מ"ג)2.160.53
אשלגן (מ"ג)945.61230.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.630.4
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.310.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.170.53
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.920.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 18.9% 49.8% 25.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה