דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק ירקות מזין - אולטימטיבי בחורף

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את כל המצרכים.
  • 2 לתבל בהתאם לטעם האישי.
  • 3 אני נוהגת לחלק את עשבי התיבול ל- 2 חלקים - חלק אחד אני נוהגת לצרף למרק בתחילת הבישול. את החלק השני של עשבי התיבול אני מוסיפה לאחר שהמרק מבושל.
  • 4 המרק אינו מכיל אבקת מרק ושומן מכל סוג. מומלץ בהחלט לרגעים שאנו רוצים לאכול משהו חם שאינו עתיר בקלוריות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)8650
חלבונים (גרם)4.39 2.58
פחמימות (גרם)1810
מתוכן סוכרים (גרם)3.89 2.28
שומנים (גרם)0.52 0.3
מתוכם שומן רווי (גרם)0.1 0.06
נתרן (מ"ג)126.7174.37
סיבים תזונתיים (גרם)4.63 2.72
מים (גרם)142.7383.77
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)390.61229.27
ויטמין B (מ"ג)1.711
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.750.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.460.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.250.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)59.2334.77
ויטמין C (מ"ג)29.8917.54
ויטמין E (מ"ג)0.930.55
ויטמין K (מק"ג)144.2984.69
סידן (מ"ג)68.1239.98
ברזל (מ"ג)1.971.16
מגנזיום (מ"ג)33.9719.94
זרחן (מ"ג)75.6344.39
אבץ (מ"ג)0.730.43
אשלגן (מ"ג)472.09277.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.9% 1.9% 16.1% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.