דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קישואים ברוטב עגבניות
קישואים ברוטב עגבניות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הקישואים ולחתוך לריבועים קטנים או לעיגולים.
  • 2 לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הקישואים ולהמשיך לטגן עוד כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את רסק העגבניות, התבלינים והמים הרותחים, ולהמשיך לבשל כ- 20-30 דקות עד שהקישואים רכים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עגבניות מרוסקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית את כמות השמן לטיגון לכף.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את האורז בתמונה.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)8841
חלבונים (גרם)2.53 1.19
פחמימות (גרם)157
מתוכן סוכרים (גרם)5.49 2.59
שומנים (גרם)2.91 1.37
מתוכם שומן רווי (גרם)0.25 0.12
נתרן (מ"ג)831.1391.56
סיבים תזונתיים (גרם)2.58 1.22
מים (גרם)173.3481.67
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)23.6611.15
ויטמין B (מ"ג)1.340.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.780.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.4415.28
ויטמין C (מ"ג)13.666.43
ויטמין E (מ"ג)0.30.14
ויטמין K (מק"ג)5.122.41
סידן (מ"ג)46.2321.78
ברזל (מ"ג)0.690.33
מגנזיום (מ"ג)36.2617.09
זרחן (מ"ג)66.6731.41
אבץ (מ"ג)0.610.29
אשלגן (מ"ג)328.35154.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 12.7% 11.1% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.