דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טורטיות במילוי חזה עוף מוקפץ עם פטריות
טורטיות במילוי חזה עוף מוקפץ עם פטריות
טורטיות במילוי חזה עוף מוקפץ עם פטריות
טורטיות ממולאות חזה עוף ופטריות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (15 יחידות טורטיה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בווק לטגן את חזה העוף בלבד עד שהוא מלבין וטוב לאכילה - טיפה מזהיב (במידה ויש נוזלים מחזה העוף יש להוציא בעזרת כף - אין צורך בהרבה נוזלים).
  • 2 להוציא את חזה העוף ולהניח בצד.
  • 3 את הבצל הסגול והלבן יש לחתוך לרצועות דקות וארוכות ולהקפיץ בווק עד להשחמה.
  • 4 להוסיף את הסוכר, לערבב, להמתין מעט, להוסיף את הפטריות הטריות קצוצות דק ואת הפטריות מקופסת השימורים החתוכות לחצי ולערבב כמה דקות.
  • 5 להוסיף את רוטב הסויה והפלפל השחור ולערבב.
  • 6 להניח בצד עד מתי שרוצים למלא את הטורטיה.
  • 7 חימום הטורטיות - לחמם במחבת טפלון ללא שמן 20 שניות בכל צד.
  • 8 לאחר החימום מורחים אבוקדו (מעורבב עם מיץ לימון ומלח) וחזה עוף עם פטריות ומגלגלים.
  • 9 אם הטורטיה גדולה - כדאי לפרוס אותה ל- 3 ולהניח מסודר בתבנית הגשה. כך מכמות של 5 טורטיות יצאו לי 15 יחידות.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק להקפצה, מחבת רחבה לחימום הטורטיה.

לגבי הפטריות - אפשר להשתמש רק בפטריות טריות או רק בפטריות מקופסת שימורים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)249161
חלבונים (גרם)24.77 15.99
פחמימות (גרם)1812
מתוכן סוכרים (גרם)3.17 2.04
שומנים (גרם)8.41 5.43
מתוכם שומן רווי (גרם)1.36 0.88
כולסטרול (מ"ג)60.67 39.16
נתרן (מ"ג)452.93292.34
סיבים תזונתיים (גרם)1.66 1.07
מים (גרם)77.2549.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.53.55
ויטמין B (מ"ג)12.628.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.09
ויטמין B3 (מ"ג)10.716.91
ויטמין B5 (מ"ג)1.180.76
ויטמין B6 (מ"ג)0.490.32
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.2611.14
ויטמין B12 (מק"ג)0.250.16
ויטמין C (מ"ג)3.212.07
ויטמין D (מק"ג)0.160.1
ויטמין E (מ"ג)0.530.34
ויטמין K (מק"ג)4.172.69
סידן (מ"ג)16.8610.88
ברזל (מ"ג)1.120.72
מגנזיום (מ"ג)27.6917.87
זרחן (מ"ג)188.18121.46
אבץ (מ"ג)0.950.61
אשלגן (מ"ג)319.89206.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.960.62
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.810.52
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.291.48
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.071.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 16% 47% 33.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה