דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הצעת הגשה: על אורז לבן עם קטשופ וירקות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (14-17 שיפודים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה יש לערבב את כל התבלינים, השום, 2 כפות שמן ורוטב הסויה יחד עם הפרגיות.
  • 2 לערבב היטב ולהניח למנוחה של כשעה לפחות לספיגת טעמים.
  • 3 להשחיל בשיפודי העץ כ- 3-4 נתחי פרגית.
  • 4 במחבת פסים חמה עם 2 כפות שמן נוספות יש לטגן היטב מ- 2 הצדדים עד הזהבה.
  • 5 שיפודי הפרגית מוכנים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם ירקות חתוכים, אורז לבן וקטשופ (כמו בתמונה).

ציוד נדרש: מחבת פסים, שיפודי עץ (אני חתכתי לשניים את השיפודים שיהיה יותר נוח לילדים לאכול).

את הכמות של כל התבלינים ניתן לשנות לפי הטעם. זמן ההכנה כולל את ספיגת הטעמים. הערך התזונתי כולל אך ורק את שיפודי הפרגיות ולא את שאר המאכלים בתמונה. אפשר לאפות בתנור כ- 20-30 דקות עם נייר כסף או כיסוי מעל.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)91245
חלבונים (גרם)9.03 24.32
פחמימות (גרם)12
מתוכן סוכרים (גרם)0 0.01
שומנים (גרם)5.51 14.84
מתוכם שומן רווי (גרם)1.02 2.75
כולסטרול (מ"ג)31.88 85.86
נתרן (מ"ג)362.8977.23
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.07
מים (גרם)18.850.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.03
ויטמין B (מ"ג)2.877.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.22
ויטמין B3 (מ"ג)2.236
ויטמין B5 (מ"ג)0.41.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.33
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.837.63
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.28
ויטמין C (מ"ג)0.150.4
ויטמין D (מק"ג)0.060.17
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.110.3
סידן (מ"ג)5.2614.18
ברזל (מ"ג)0.481.3
מגנזיום (מ"ג)8.3622.52
זרחן (מ"ג)62.97169.6
אבץ (מ"ג)0.882.37
אשלגן (מ"ג)83.52224.98
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.762.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.641.72
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.193.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.022.75

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 36.2% 59.3% 4.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה