דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סטייק עוף ברוטב פולים
תבשיל ארוחת צהריים עם סטייק עוף
  • 1 מניחים בסיר שטוח ורחב את הפולים והגזר הגמדי. מעל מניחים את נתחי סטייק העוף.
  • 2 בקערה קטנה מערבביםאת המים, השמן, השום והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 מוזגים את הרוטב על סטייק העוף ומניחים על הגז למשך כ- 30-40 דקות על להבה בינונית.
  • 4 בזמן הבישול מערבבים מדי פעם בתנועות סיבוביות של הסיר בעדינות, ומוזגים בעזרת כף מהרוטב על סטייק העוף. מגישים מיד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 45.6% 42.6% 10%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.9 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב