דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דגי סול אפויים בעשבי תיבול ולימון
פילה סול בתנור
  • 1 לשטוף את הדגים, להניח במגש גדול ולסחוט מעל 2 לימונים. להשרות רבע שעה ולהפוך לצד השני לעוד רבע שעה.
  • 2 לשטוף שוב ולסנן נוזלים.
  • 3 להניח על מגש אפייה.
  • 4 לערבב בקערה 6 כפות שמן זית ותבלינים. לפרוס לימון שטוף ולהוסיף לתערובת.
  • 5 לצקת את הרוטב על הדגים.
  • 6 להכניס לתנור שחומם מראש (220 מעלות) 10 דקות לכל צד.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור.

הערך התזונתי לא כולל את עשבי התיבול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 32.5% 56% 8.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב