דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה

  • שעועית לבנה - כוס (188 גרם)
    שעועית יבשה מושרית
  • מים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח - כפית שטוחה
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך דק
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • שבבי בצל מיובשים - כף אחת לקישוט

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח שעועית לבנה
ממרח שעועית לבנה יבשה
  • 1 מבשלים את השעועית עד שמתרככת (עדיף בסיר לחץ חצי שעה).
  • 2 מסננים, ובעודה חמה מרסקים. עדיף בממחה תפוחי אדמה או במזלג.
  • 3 תוך כדי מוסיפים מים עד שמתקבל ממרח גס. מוסיפים את הבצל המוזהב והמטוגן ב- 2 כפות שמן, ואת המלח והפלפל.
  • 4 מניחים בצלחת שטוחה ומקשטים בשבבי בצל מיובשים. ממרח שעועית זה טעים עם לחם וגם בלעדיו. בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את שבבי הבצל המיובשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.9% 14.2% 16.3% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב