דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ דק את הבצל ולטגן בכף שמן עד שיזהיבו, להוריד מהאש ולשים בקערה.
  • 2 לקצוץ את הפטריות דק ולהוסיף לקערה.
  • 3 להוסיף את הביצים, המלח והפלפל ולערבב היטב.
  • 4 לבסוף להוסיף את הקמח ולערבב היטב.
  • 5 לחמם את השמן הנותר במחבת ולטגן את הקציצות בגודל שרוצים.
  • 6 להגיש חם חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בקמח מלא במקום לבן באותה כמות. כמו כן, ניתן לוותר על הטיגון ולאפות בתנור.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)145107
חלבונים (גרם)5.32 3.92
פחמימות (גרם)139
מתוכן סוכרים (גרם)3.82 2.82
שומנים (גרם)8.49 6.26
מתוכם שומן רווי (גרם)1.21 0.89
כולסטרול (מ"ג)107.87 79.53
נתרן (מ"ג)257.97190.21
סיבים תזונתיים (גרם)1.55 1.14
מים (גרם)106.378.38
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)35.7226.34
ויטמין B (מ"ג)21.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.790.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.55
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.8422
ויטמין B12 (מק"ג)0.340.25
ויטמין C (מ"ג)6.24.57
ויטמין D (מק"ג)0.310.23
ויטמין E (מ"ג)0.270.2
ויטמין K (מק"ג)0.590.44
סידן (מ"ג)32.7324.13
ברזל (מ"ג)0.770.57
מגנזיום (מ"ג)12.819.44
זרחן (מ"ג)87.764.67
אבץ (מ"ג)0.510.38
אשלגן (מ"ג)209.48154.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.390.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.980.72
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.90.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 30.4% 19% 45.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.