דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 413 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    חתוכים גס
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • כרוב - יחידה בינונית (1539 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פלפל כתום טרי - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • תפוח אדמה - 3 יחידות גדולות - סה"כ (969 גרם)
    חתוכים לקוביות
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • אבקת קארי - כפית שטוחה (3 גרם)
  • פפריקה - 2 כפיות שטוחות
    מתוקה
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    חריפה
  • סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    רותחים

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תפו"א עם כרוב
הולך נהדר על אורז
  • 1 בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את הכרוב והגמבות, וממשיכים לטגן כ- 10 דקות עד לריכוך.
  • 3 מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 4 מנמיכים לאש קטנה ומכסים את הסיר לעוד כחצי שעה של בישול.
  • 5 מכניסים את הסיר לתנור (בלי המכסה) שחומם מראש לחום של 200 מעלות (טורבו חלק עליון בלבד) לעוד כ- 10 דקות להשחמה קלה בחלק העליון.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 6.7% 9.4% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב