מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 413 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הולך נהדר על אורז
- 1 בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את הכרוב והגמבות, וממשיכים לטגן כ- 10 דקות עד לריכוך.
- 3 מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
- 4 מנמיכים לאש קטנה ומכסים את הסיר לעוד כחצי שעה של בישול.
- 5 מכניסים את הסיר לתנור (בלי המכסה) שחומם מראש לחום של 200 מעלות (טורבו חלק עליון בלבד) לעוד כ- 10 דקות להשחמה קלה בחלק העליון.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.3% |
6.7% |
9.4% |
71.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב