דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חלות רכות ואווריריות
חלות רכות ואווריריות
חלות טעימות לשבת

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פרוסות חלה (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את המצרכים היבשים (קמח, משפר אפייה, שמרים, סוכר ומלח), לעשות גומה באמצע ולהוסיף את הביצים, שמן הזית והמים.
  • 2 להתחיל לערבב ביד ולהעביר למיקסר למהירות בינונית לעוד 8-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 לכסות בניילון (מעליו מגבת) ולהתפיח שעה.
  • 4 לחלק את הבצק לשניים ולהתפיח בשנית 20 דקות.
  • 5 לשמן תבנית עגולה, ליצור 7 כדורים בגודל אגרוף גדול.
  • 6 להניח כדור אחד באמצע ומסביבו עוד שישה כדורים.
  • 7 את הבצק הנותר לחלק לשניים, לגלגל לרולדות ולהניח על תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • 8 להתפיח שוב עוד כרבע שעה.
  • 9 למרוח את הלחמים בביצה טרופה ולפזר מעל קצח ומלח עבה.
  • 10 לחמם תנור מראש ל- 170 מעלות ולאפות עד להזהבה כ- 40-45 דקות.
  • 11 החלות מוכנות - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 26 + 2 תבניות אינגליש קייק.

הכמות שיוצאת מהחומרים: חלה עגולה (תבנית עגולה מספר 26) + 2 חלות בתבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)179258
חלבונים (גרם)4.52 6.5
פחמימות (גרם)2637
מתוכן סוכרים (גרם)2.52 3.62
שומנים (גרם)6.54 9.4
מתוכם שומן רווי (גרם)1.06 1.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)25.3 36.34
נתרן (מ"ג)404.99581.88
מים (גרם)23.1633.28
ויטמין A (מק"ג)10.8815.63
ויטמין B (מ"ג)0.160.23
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.24.59
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.09
ויטמין D (מק"ג)0.140.2
ויטמין E (מ"ג)0.070.1
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)4.456.39
ברזל (מ"ג)0.120.17
מגנזיום (מ"ג)11.44
זרחן (מ"ג)13.4619.34
אבץ (מ"ג)0.090.13
אשלגן (מ"ג)9.4613.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17.7% 12.2% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.