גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוגות | » | עוגה בחושה בציפוי פירורי שוקולד וקינמון |
12 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)
ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.
המתכון באדיבות עידן גבאי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 204 | 313 |
חלבונים (גרם) | 3.96 | 6.08 |
פחמימות (גרם) | 28 | 43 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.59 | 7.04 |
שומנים (גרם) | 8.45 | 12.97 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.47 | 6.86 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 62.66 | 96.15 |
נתרן (מ"ג) | 99.43 | 152.58 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.11 | 0.17 |
מים (גרם) | 8.88 | 13.63 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 18.16 | 27.87 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.3 | 0.45 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.18 | 0.28 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5.4 | 8.29 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.1 | 0.16 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.23 | 0.36 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.12 | 0.19 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.08 | 0.13 |
סידן (מ"ג) | 27.98 | 42.94 |
ברזל (מ"ג) | 0.22 | 0.34 |
מגנזיום (מ"ג) | 2.45 | 3.76 |
זרחן (מ"ג) | 26.22 | 40.24 |
אבץ (מ"ג) | 0.17 | 0.25 |
אשלגן (מ"ג) | 25.18 | 38.63 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.22 | 0.33 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.18 | 0.27 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.43 | 0.66 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.4 | 0.62 |