דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ממרח כוסברה פיקנטי

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכוסברה ל- 3 חלקים בצורה גסה (מקל על הטחינה/ריסוק).
  • 2 להוסיף את הכוסברה החתוכה למעבד מזון או כל כלי המתאים לטחינה/ריסוק/עירבול).
  • 3 להוסיף את יתר החומרים ולטחון/לערבב/לרסק הכל יחד כ- 2-3 דקות, עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • 4 לטעום ולתקן טעמים על פי הצורך.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים למריחת סנדוויצ`ים, כתוספת לסלטים או לבשר.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1444
חלבונים (גרם)0.76 2.4
פחמימות (גרם)27
מתוכן סוכרים (גרם)0.49 1.54
שומנים (גרם)0.43 1.36
מתוכם שומן רווי (גרם)0.05 0.16
נתרן (מ"ג)229.4725.37
סיבים תזונתיים (גרם)0.78 2.45
מים (גרם)27.2486.14
ויטמין A (מק"ג)80.53254.65
ויטמין B (מ"ג)0.642.02
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.321.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.5249.07
ויטמין C (מ"ג)19.4661.52
ויטמין E (מ"ג)0.611.94
ויטמין K (מק"ג)72.08227.91
סידן (מ"ג)21.2267.09
ברזל (מ"ג)0.521.63
מגנזיום (מ"ג)7.9225.05
זרחן (מ"ג)17.4155.06
אבץ (מ"ג)0.160.51
אשלגן (מ"ג)147.83467.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.6% 10.3% 18.2% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.