דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פרגיות ברוטב מושלם

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הפרגיות לשניים.
  • 2 לערבב היטב את כל מרכיבי המשרה (המרינדה), למזוג על הפרגיות בקערה, לערבב ולהשאיר במקרר למשך כ- 3 שעות (אפשר גם להכין יום לפני).
  • 3 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 4 להעביר את הפרגיות עם המרינדה אל תבנית אפייה, לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות בתנור החם למשך כ- 45 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים וכל המרכיבים לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)447228
חלבונים (גרם)43.5 22.19
פחמימות (גרם)116
מתוכן סוכרים (גרם)0.02 0.01
שומנים (גרם)24.29 12.39
מתוכם שומן רווי (גרם)5.99 3.05
כולסטרול (מ"ג)158.33 80.78
נתרן (מ"ג)351.86179.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.26 0.13
מים (גרם)106.1554.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)33.3617.02
ויטמין B (מ"ג)14.027.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.390.2
ויטמין B3 (מ"ג)10.895.56
ויטמין B5 (מ"ג)1.991.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.610.31
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.426.85
ויטמין B12 (מק"ג)0.520.26
ויטמין C (מ"ג)0.760.39
ויטמין E (מ"ג)0.450.23
ויטמין K (מק"ג)6.983.56
סידן (מ"ג)25.0412.78
ברזל (מ"ג)2.291.17
מגנזיום (מ"ג)40.9120.87
זרחן (מ"ג)308.86157.58
אבץ (מ"ג)4.32.19
אשלגן (מ"ג)416.59212.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.521.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.261.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.92.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.092.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 30.8% 55.2% 13.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.