1 עדיף להשתמש בבצק עלים על בסיס חמאה - להפשיר כל הלילה.
2 יש לרדד את בצק העלים דק ולחתוך קוביות אישיות (גודל הקובייה על פי העדפה אישית).
3 יש להניח על תבנית עם נייר אפייה ולחורר בעזרת מזלג כדי למנוע התפחה גבוהה. על קוביות הבצק יש להניח עוד נייר אפייה ומעל זה תבנית נוספת כמשקולת (למה? כי זה מונח התפחה גבוהה ומתקבלות לנו קוביות פריכות ודקיקות).
4 לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה. לאחר 10 דקות אפייה יש להוציא את התבנית ונייר האפייה המונח מעל ולהמשיך לאפות כרגיל.
5 הכנת מוס השוקולד: יש להמיס בבן מארי (אמבטיית מים) את 2 סוגי השוקולד ו- 1/3 כוס החלב עד קבלת תערובת הומוגנית. במקביל, יש להקציף את מיכל שמנת המתוקה עד קבלת קרם.
6 בתנועות קיפול יש להוסיף את השוקולד לקצפת עד קבלת מוס נהדר ואחיד. לאחסן במקרר.
7 הכנת מוס/קרם הוניל: יש להקציף את כל החומרים עד קבלת קרם אחיד.
8 הרכבת המנה: יש לקחת קוביית בצק, להזליף מעל או למרוח קרם וניל ומוס שוקולד, להניח מעל עוד קובייה ומעט ללחוץ. כך להכין עם שאר הקוביות.