דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה ומתוקה לארוחה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את כל החומרים, פרט לבטטות, מערבבים היטב.
  • 2 מורחים את כל פרוסות הבטטה בתערובת משני הצדדים.
  • 3 אופים בתנור כחצי שעה, כאשר התבנית מכוסה בנייר כסף והתנור מכוון לחום של 250 מעלות, עד לריכוך.
  • 4 מסירים את הנייר ואופים על 200 מעלות לעוד כ- 10 דקות, עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21186
חלבונים (גרם)3.45 1.41
פחמימות (גרם)4518
מתוכן סוכרים (גרם)15.36 6.27
שומנים (גרם)2.65 1.08
מתוכם שומן רווי (גרם)0.43 0.17
נתרן (מ"ג)257.86105.25
סיבים תזונתיים (גרם)5.95 2.43
מים (גרם)190.5977.79
ויטמין A (מק"ג)1,847754.07
ויטמין B (מ"ג)3.381.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.290.53
ויטמין B5 (מ"ג)1.390.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.430.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.245.81
ויטמין C (מ"ג)31.1512.71
ויטמין E (מ"ג)2.210.9
ויטמין K (מק"ג)4.992.04
סידן (מ"ג)69.9728.56
ברזל (מ"ג)1.760.72
מגנזיום (מ"ג)43.1817.62
זרחן (מ"ג)80.5732.88
אבץ (מ"ג)0.520.21
אשלגן (מ"ג)555.17226.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 4.7% 6.1% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.