דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (תלוי בכמות הביצים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שקשוקה עם בטטה ודלורית
ארוחת שקשוקה טעימה ומזינה
  • 1 לחמם בסיר סוטאז` את שמן הזית ולטגן את הבצל, הכרוב, הדלורית והבטטה טיגון קל.
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות, הסילאן, התבלינים והמים (חצי סיר) ולהביא לרתיחה.
  • 3 לבשל על אש גבוהה למשך כרבע שעה או עד שהדלורית והבטטה רכות.
  • 4 להוסיף את הביצים, להנמיך את האש ולבשל עד שהביצים מבושלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מעט עלי דפנה לפי הטעם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לוותר על אבקת המרק.

ציוד נדרש: סיר סוטאז`.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 18.8% 26.2% 47%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב