דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חזה עוף מוקפץ עם ירקות
חזה עוף מוקפץ עם ירקות
חזה עוף מוקפץ עם ירקות
מוקפץ מושלם עם הרבה ירקות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את רצועות חזה העוף עם רוטב הסויה, הקורנפלור, חלבון הביצה, המלח והפלפל השחור. משהים כרבע שעה.
  • 2 חותכים את הירקות לרצועות ואת הבצל לקוביות.
  • 3 במחבת טפלון טובה שמים כפית שמן ומוסיפים לפי הסדר את הבצל, הגזר, הפלפלים, הכרובית, הסלרי, השום ולבסוף את הקישוא.
  • 4 מטגנים את הירקות למשך כ- 8-10 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, רוטב הסויה, רוטב הטריאקי והדבש.
  • 5 משמנים עם כפית שמן מחבת טפלון נוספת ומקפיצים את נתחי העוף. מוסיפים לירקות ומערבבים עוד 2-3 דקות.
  • 6 מכבים את האש ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש עם אורז לבן או נודלס, או בלי תוספת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)36883
חלבונים (גרם)47.22 10.71
פחמימות (גרם)256
מתוכן סוכרים (גרם)12.76 2.89
שומנים (גרם)9.01 2.04
מתוכם שומן רווי (גרם)1.92 0.44
כולסטרול (מ"ג)113.75 25.79
נתרן (מ"ג)1,348305.74
סיבים תזונתיים (גרם)4.96 1.12
מים (גרם)344.4878.11
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)342.5777.68
ויטמין B (מ"ג)23.815.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.07
ויטמין B3 (מ"ג)19.944.52
ויטמין B5 (מ"ג)1.980.45
ויטמין B6 (מ"ג)1.260.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)76.1817.27
ויטמין B12 (מק"ג)0.470.11
ויטמין C (מ"ג)197.9644.89
ויטמין D (מק"ג)0.160.04
ויטמין E (מ"ג)1.830.42
ויטמין K (מק"ג)27.236.17
סידן (מ"ג)81.1618.4
ברזל (מ"ג)2.680.61
מגנזיום (מ"ג)78.6317.83
זרחן (מ"ג)398.5790.38
אבץ (מ"ג)20.45
אשלגן (מ"ג)904.08205.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.690.38
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.250.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.210.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.960.44

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 10.4% 54.8% 29%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.