דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף מוקפץ עם ירקות
מוקפץ מושלם עם הרבה ירקות
  • 1 בקערה מערבבים את רצועות חזה העוף עם רוטב הסויה, הקורנפלור, חלבון הביצה, המלח והפלפל השחור. משהים כרבע שעה.
  • 2 חותכים את הירקות לרצועות ואת הבצל לקוביות.
  • 3 במחבת טפלון טובה שמים כפית שמן ומוסיפים לפי הסדר את הבצל, הגזר, הפלפלים, הכרובית, הסלרי, השום ולבסוף את הקישוא.
  • 4 מטגנים את הירקות למשך כ- 8-10 דקות. מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, רוטב הסויה, רוטב הטריאקי והדבש.
  • 5 משמנים עם כפית שמן מחבת טפלון נוספת ומקפיצים את נתחי העוף. מוסיפים לירקות ומערבבים עוד 2-3 דקות.
  • 6 מכבים את האש ומגישים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להגיש עם אורז לבן או נודלס, או בלי תוספת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 10.4% 54.8% 29%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב