דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה
עוגת ביסקוויטים ללא צורך באפייה

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (כ- 12-15 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס במיקרוגל או בבן-מארי את השוקולד המריר, אבקת הסוכר, החלב והחמאה. את נס הקפה להוסיף בסוף. לקרר היטב במקרר לקרם מוצק למשך כשעתיים או בפריזר אם רוצים לקצר תהליכים (כחצי שעה). לקרר עד שמתקשה. לפני המריחה לערבב את הקרם.
  • 2 הרכבת העוגה: להרטיב כל פעם ביסקוויט בצבע אחר בחלב ובברנדי (תערובת הטבילה), למרוח צד אחד בשוקולד ולהדביק. להניח בתבנית חד פעמית מוארכת וכך עד שנגמרים הביסקוויטים.
  • 3 את מה שנשאר מהקרם למרוח למעלה. ניתן לפזר מלמעלה פירורי ביסקוויט או אגוזים קצוצים. את העוגה יש לחתוך באלכסון, לפחות לאחר 4 שעות קירור.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית מוארכת או כל תבנית אחרת שמתאימה.

הערך התזונתי לא כולל את פירורי הביסקוויטים ואת האגוזים הקצוצים. שיטת ההכנה כוללת גם המסה.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290457
חלבונים (גרם)2.62 4.12
פחמימות (גרם)3047
מתוכן סוכרים (גרם)2.71 4.27
שומנים (גרם)17.66 27.81
מתוכם שומן רווי (גרם)9.64 15.19
כולסטרול (מ"ג)36.04 56.76
נתרן (מ"ג)94.88149.42
מים (גרם)0.010.01
ויטמין B (מק"ג)0.530.83
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)10.0315.79
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.060.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.2% 5.2% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.