דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טארט גבינה
טארט גבינה
טארט גבינה
טארט גבינה עם בצק פריך

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 להכניס לקערת המיקסר או למעבד המזון: קמח, מלח, חמאה, 80 גרם סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון.
  • 2 ללוש רק עד לקבלת פירורים.
  • 3 להוסיף ביצה ומים (או חלב) וללוש רק עד לאיחוד החומרים, לא יותר.
  • 4 להוציא את הבצק למשטח עבודה.
  • 5 לאסוף אותו לבצק אחיד - לא ללוש.
  • 6 לעטוף בניילון נצמד, לשטח עם הידיים להכניס למקרר לרבע שעה.
  • 7 לאחר רבע שעה, לחמם את התנור ל- 170 מעלות.
  • 8 להוציא את הבצק, לרדד אותו על משטח מקומח.
  • 9 להעלות אותו בעדינות (אפשר לגלגל על המערוך) לתבנית מתאימה של טארט/פאי.
  • 10 להדק את הפינות בעדינות.
  • 11 לחורר את הבצק ולהכניס למקפיא עד להכנת המילוי.
  • הכנת המילוי והפאי:
  • 1 להכניס לקערה את הגבינה.
  • 2 להוסיף ביצה ורבע כוס סוכר. לערבב היטב עם מטרפה.
  • 3 להוסיף את הקורנפלור ולערבב עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
  • 4 להוציא את הטארט, לשפוך מעל את התערובת וליישר אם צריך.
  • 5 לאפות את הטארט בערך 45 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום.
  • 6 לקרר על רשת.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)400243
חלבונים (גרם)12.79 7.79
פחמימות (גרם)4125
מתוכן סוכרים (גרם)9.09 5.54
שומנים (גרם)20.67 12.59
מתוכם שומן רווי (גרם)11.68 7.11
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)112.45 68.47
נתרן (מ"ג)320.73195.3
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.13
מים (גרם)15.19.19
ויטמין A (מק"ג)24.2414.76
ויטמין B (מ"ג)0.380.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.364.48
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.08
ויטמין C (מ"ג)2.581.57
ויטמין D (מק"ג)0.310.19
ויטמין E (מ"ג)0.160.1
ויטמין K (מק"ג)0.050.03
סידן (מ"ג)90.5755.15
ברזל (מ"ג)0.280.17
מגנזיום (מ"ג)2.21.34
זרחן (מ"ג)30.1918.39
אבץ (מ"ג)0.20.12
אשלגן (מ"ג)25.0715.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.550.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.520.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 27.8% 17.2% 54.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.