דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה, פירות ושקדים זהובים
עוגת גבינה, פירות ושקדים זהובים
עוגת גבינה עם שלל טעמים

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 24 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבסיס:
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 מרסקים את כל המצרכים במעבד מזון עד איחודם.
  • 3 מהדקים לתחתית התבנית (תבנית קפיץ או רינג 26) ואופים 8 דקות.
  • 4 מוציאים לצינון.
  • הכנת המילוי:
  • 1 פורסים את הפירות דק דק.
  • 2 מערבבים את הגבינות עם הסוכר, סוכר הוניל והג`לטין מומס.
  • 3 מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
  • 4 מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת.
  • 5 מסדרים שקף בשולי התבנית.
  • 6 מהדקים את פרוסות הפירות לשולי התבנית.
  • 7 יוצקים את המלית מעל הבסיס האפוי.
  • 8 מעבירים למקרר למשך לילה.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 מטגנים באש בינונית את שבבי השקדים בחמאה, מצננים ומסדרים על העוגה הקרה.
  • 2 מחלצים מהתבנית ומסירים את השקף.
  • 3 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיץ או רינג 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון וקירור.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של חיה אילונה דר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)259298
חלבונים (גרם)4.77 5.48
פחמימות (גרם)1618
מתוכן סוכרים (גרם)4.84 5.56
שומנים (גרם)19.86 22.83
מתוכם שומן רווי (גרם)10.3 11.84
כולסטרול (מ"ג)43.63 50.14
נתרן (מ"ג)79.3891.24
סיבים תזונתיים (גרם)0.87 1
מים (גרם)10.7512.36
ליקופן (מ"ג)0.010.01
ויטמין A (מק"ג)5.366.16
ויטמין B (מק"ג)55.5363.82
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.972.27
ויטמין C (מ"ג)4.044.65
ויטמין E (מ"ג)0.070.08
ויטמין K (מק"ג)0.30.35
סידן (מ"ג)115.24132.45
ברזל (מ"ג)0.030.04
מגנזיום (מ"ג)1.371.58
זרחן (מ"ג)2.562.94
אבץ (מ"ג)0.080.09
אשלגן (מ"ג)19.8522.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.991.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 48.3% 11.6% 38%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.97 (1.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.