דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוף בקטשופ, סילאן ורוטב סויה
עוף בקטשופ, סילאן ורוטב סויה
עוף בקטשופ, סילאן ורוטב סויה
מנה שהילדים בטוח יאהבו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את העוף רתיחה אחת ומסננים. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי התיבול לעוף, מוסיפים את כרעי העוף לקערה ומערבבים.
  • 2 בתבנית חד פעמית גדולה או בתבנית התנור מניחים את העוף המתובל, מפזרים את תפוחי האדמה הקטנים ומוסיפים את המים.
  • 3 מפזרים על כרעי העוף את המלח, הפלפל השחור והפפריקה, ומעסים מעט בעזרת הידיים.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה עטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ועוד כחצי שעה ללא הכיסוי (כ- 15 דקות השחמה מכל צד). בשלב זה אני ממליצה להרטיב את הכרעיים בעזרת כף מהרוטב שנוצר לעוף.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)447177
חלבונים (גרם)52.5 20.84
פחמימות (גרם)3213
מתוכן סוכרים (גרם)0.9 0.36
שומנים (גרם)10.81 4.29
מתוכם שומן רווי (גרם)2.67 1.06
כולסטרול (מ"ג)162.75 64.6
נתרן (מ"ג)368.98146.47
סיבים תזונתיים (גרם)4.93 1.96
מים (גרם)151.4960.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)45.2717.97
ויטמין B (מ"ג)17.176.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.480.19
ויטמין B3 (מ"ג)12.524.97
ויטמין B5 (מ"ג)2.811.12
ויטמין B6 (מ"ג)1.10.44
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.2211.6
ויטמין B12 (מק"ג)0.60.24
ויטמין C (מ"ג)9.333.7
ויטמין D (מק"ג)0.220.09
ויטמין E (מ"ג)0.650.26
ויטמין K (מק"ג)7.653.04
סידן (מ"ג)48.4319.22
ברזל (מ"ג)6.572.61
מגנזיום (מ"ג)69.0227.4
זרחן (מ"ג)388.07154.05
אבץ (מ"ג)5.912.35
אשלגן (מ"ג)795.26315.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.470.98
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.950.78
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.281.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.741.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 10.8% 52.2% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.