דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטייה במילוי גבינות לשבועות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 30 רולים של פסטייה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית.
  • 2 לערבב בקערה את כל רכיבי המילוי עם הבצל והפטריות המטוגנות.
  • 3 לקרר היטב את המילוי.
  • 4 אופן הגלגול: לשים 40 גרם מילוי (כף אחת גדושה) על עלה סיגר בחלק הקרוב (3 ס"מ מהקצה הקרוב אליך).
  • 5 לפרוס את המילוי לרוחב כל העלה עד הקצה, כך שיהיה דק וארוך.
  • 6 לגלגל דחוס היטב עד חצי הדרך.
  • 7 לקפל פנימה את שני הקצוות (גלגול אגרול/בלינצ`ס).
  • 8 למרוח שכבה דקה של דבק (קמח ומים) בחלק החיצוני של עלה הסיגר (בחצי שכרגע נותר פתוח).
  • 9 לסיים לגלגל עד הסוף כאשר שומרים על הפסטייה דחוסה היטב לכל אורך הגלגול.
  • 10 ישנן 3 שיטות לבישול הפסטייה: אפייה - למרוח את הפסטיות בשמן ולאפות ב- 220 מעלות כ- 10 דקות עד להשחמה. טיגון מחבת - לטגן בשמן לא עמוק במחבת, לסובב עד להשחמה מכל הצדדים. טיגון עמוק - לטגן בטמפרטורה של 180-190 מעלות למשך כ- 5 דקות.
  • 11 אופן ההגשה: להגיש חם מיד לאחר ההכנה עם זילוף של טחינה וסילאן ובעיטור שומשום.
  • 12 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד סלט ירוק.

הערך התזונתי לא כולל את הקמח והמים לסגירה, ואת הטחינה, הסילאן והשומשום לקישוט ההגשה. הערך התזונתי לא כולל בנוסף את השמן על הפסטייה (במידה ובוחרים באפייה) ואת השמן לטיגון (במידה ובוחרים בטיגון).

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)185220
חלבונים (גרם)7.97 9.51
פחמימות (גרם)2327
מתוכן סוכרים (גרם)1.21 1.44
שומנים (גרם)6.96 8.3
מתוכם שומן רווי (גרם)3.85 4.59
כולסטרול (מ"ג)19.62 23.41
נתרן (מ"ג)320.2382.11
סיבים תזונתיים (גרם)1.2 1.44
מים (גרם)24.9329.75
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)25.129.96
ויטמין B (מ"ג)1.051.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.490.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.1812.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.230.27
ויטמין C (מ"ג)3.514.18
ויטמין D (מק"ג)0.040.04
ויטמין E (מ"ג)0.040.05
ויטמין K (מק"ג)33.1539.56
סידן (מ"ג)184.87220.6
ברזל (מ"ג)0.370.44
מגנזיום (מ"ג)8.7310.42
זרחן (מ"ג)56.0366.86
אבץ (מ"ג)0.490.59
אשלגן (מ"ג)66.9579.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.630.75
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.540.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 17.8% 20.4% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה