דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה עם טונה
פסטה עם טונה
פסטה עם טונה
ארוחת ערב טעימה לכל המשפחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 363 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר גדול מבשלים את הפסטה עם המים והמלח למשך כ- 15 דקות ומסננים את המים.
  • 2 בסיר אחר מטגנים בשמן את הבצלים (חתוכים לפרוסות) יחד עם שיני השום, מוסיפים את הפלפלים (חתוכים לאצבעות) ומקפיצים על אש גבוהה למשך כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 4 בסיר קטן שמים את רסק העגבניות עם המים, מערבבים, מוסיפים את הטונה, השום והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
  • 5 מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 6 מערבבים את הפסטה עם הירקות, מגישים חם ביחד עם הרוטב בצד (ניתן לערבב ביחד עם הרוטב לפני ההגשה כמובן ולהגיש).
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר את הפסטה לפסטה מקמח מלא.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)548151
חלבונים (גרם)21.32 5.87
פחמימות (גרם)9426
מתוכן סוכרים (גרם)5.22 1.44
שומנים (גרם)10.61 2.92
מתוכם שומן רווי (גרם)1.64 0.45
כולסטרול (מ"ג)11.2 3.08
נתרן (מ"ג)1,498412.42
סיבים תזונתיים (גרם)2.21 0.61
מים (גרם)186.251.27
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)78.9421.74
ויטמין B (מ"ג)1.320.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.380.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.525.65
ויטמין C (מ"ג)99.4527.38
ויטמין E (מ"ג)1.030.28
ויטמין K (מק"ג)8.562.36
סידן (מ"ג)45.6212.56
ברזל (מ"ג)1.010.28
מגנזיום (מ"ג)18.425.07
זרחן (מ"ג)48.4913.35
אבץ (מ"ג)0.360.1
אשלגן (מ"ג)263.2372.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 8.3% 16.6% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה