דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה מהמטבח הגיאורגי
פשטידת פסטה מהמטבח הגיאורגי
פשטידה טעימה מהמטבח הגיאורגי

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים ומצננים מעט.
  • 2 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור הגרוס והביצים, ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים במחבת 4 כפות מהשמן, יוצקים את תערובת הספגטי ומטגנים על אש בינונית כ- 8 דקות עד להזהבה. הופכים, מוסיפים מהצדדים 2 כפות שמן ומנערים קלות את המחבת לפיזור אחיד של השמן. מטגנים שוב עד להזהבה.
  • 4 פשוט וטעים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
למי שאוהב - אפשר להוסיף לתערובת הפסטה כ- 150 גרם גבינת גאודה מגורדת, גבינה צהובה מגורדת, או כמעט כל גבינה קשה אחרת שאוהבים...

ציוד נדרש: מחבת בקוטר 26 ס"מ (ציפוי טפלון/קרמי).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)187302
חלבונים (גרם)6.47 10.44
פחמימות (גרם)2439
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.14
שומנים (גרם)7.16 11.57
מתוכם שומן רווי (גרם)1.06 1.71
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)84.32 136.18
נתרן (מ"ג)322.95521.58
סיבים תזונתיים (גרם)1.21 1.96
מים (גרם)17.2827.91
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)36.2958.61
ויטמין B (מ"ג)0.530.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.6717.23
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.33
ויטמין C (מ"ג)0.040.06
ויטמין D (מק"ג)0.460.75
ויטמין E (מ"ג)0.240.39
ויטמין K (מק"ג)0.340.55
סידן (מ"ג)13.621.97
ברזל (מ"ג)0.450.72
מגנזיום (מ"ג)3.054.93
זרחן (מ"ג)45.1772.95
אבץ (מ"ג)0.30.48
אשלגן (מ"ג)33.4454.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.7
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.57
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.831.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.771.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 18.5% 16.7% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.