גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרק שעועית קל להכנה |
6 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)
אפשר להוסיף גרונות הודו למרק (20 דקות לפני סוף הבישול), ואז אפשר לוותר על השמן. אם מחליטים לבשל עם הגרונות, יש לבשל אותם בסיר נפרד עם מים שיכסו אותם, להביא לרתיחה ואז להנמיך, ולבשל שעה על אש נמוכה. כשהם מוכנים - להוסיף למרק שעועית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות לימור בר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 147 | 166 |
חלבונים (גרם) | 7.37 | 8.33 |
פחמימות (גרם) | 22 | 25 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.46 | 0.52 |
שומנים (גרם) | 3.75 | 4.24 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.31 | 0.35 |
כולסטרול (מ"ג) | 0.27 | 0.3 |
נתרן (מ"ג) | 395.31 | 446.67 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.8 | 5.43 |
מים (גרם) | 43.16 | 48.77 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 43.96 | 49.68 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.04 | 1.17 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.11 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.41 | 0.46 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.21 | 0.23 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.21 | 0.23 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 52.87 | 59.74 |
ויטמין C (מ"ג) | 5.4 | 6.1 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.1 | 1.25 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.82 | 4.32 |
סידן (מ"ג) | 71.12 | 80.36 |
ברזל (מ"ג) | 3.01 | 3.4 |
מגנזיום (מ"ג) | 44.99 | 50.84 |
זרחן (מ"ג) | 86.75 | 98.02 |
אבץ (מ"ג) | 1.02 | 1.15 |
אשלגן (מ"ג) | 425.62 | 480.92 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.26 | 0.29 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.06 | 0.07 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.2 | 0.22 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.05 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.05 |