גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פסטה בשמנת ופטריות |
5 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות לימור בר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 302 | 118 |
חלבונים (גרם) | 9.11 | 3.57 |
פחמימות (גרם) | 45 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.18 | 0.86 |
שומנים (גרם) | 9.66 | 3.79 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.9 | 0.35 |
כולסטרול (מ"ג) | 15 | 5.88 |
נתרן (מ"ג) | 381.87 | 149.75 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.39 | 0.94 |
מים (גרם) | 89.35 | 35.04 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.04 | 0.01 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.2 | 1.26 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.14 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.94 | 0.76 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.95 | 0.37 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 11.75 | 4.61 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.89 | 1.52 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.09 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.35 | 0.14 |
סידן (מ"ג) | 65.44 | 25.66 |
ברזל (מ"ג) | 0.89 | 0.35 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.06 | 3.95 |
זרחן (מ"ג) | 51.32 | 20.13 |
אבץ (מ"ג) | 0.47 | 0.18 |
אשלגן (מ"ג) | 207.78 | 81.48 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.11 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.11 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |