מצרכים למתכון
32 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (כ- 32 פרוסות מ- 3-4 רולים)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סושי ביתי עם סלמון כבוש
- 1 לשטוף היטב את האורז לסושי, להוסיף כוס מים ולבשל עד ריכוך.
- 2 להוריד מהאש. לערבב בנפרד כף חומץ אורז + כף מים + כף סוכר + חצי כפית מלח, להמיס יחד ולהוסיף לאורז. לערבב ולטעום.
- 3 עוטפים את המחצלת (מחלצת במבוק) בניילון נצמד למניעת הידבקות של האורז בין שלבי המחצלת.
- 4 מניחים אצת נורי על המחצלת, לוקחים חופן מהאורז ומשטיחים תוך הידוק מירבי על האצה. שמים מעט מהתוספות (לא להעמיס) ומגלגלים, מהדקים היטב ופורסים לפרוסות לא גדולות.
- 5 אם רוצים סושי (I/O (Inside Out - הופכים את האצה כך שהאורז כלפי חוץ והאצה היא הפנימית, מניחים את המילוי על האצה, מגלגלים רגיל ומפזרים שומשום שחור על האורז. חותכים כל רול לחצי, וכל חצי לרבע וכל רבע לשמינית.
- 6 מגישים עם רוטב טריאקי (או סויה, ווסאבי וג`ינג`ר).
- 7 כל מה שנותר הוא להתענג על סושי ביתי טעים ביותר
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחצלת במבוק.
הערך התזונתי לא כולל את דג הסלמון הכבוש. כוס אורז אחת מספיקה לכ- 3-4 רולים עם שכבת אורז דקיקה והדוקה. כל רול מכיל 6-8 פרוסות. ניתן לשחק עם התוספות והמילויים וכמו כן, להשתמש בדג סלמון טרי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.3% |
16.9% |
7.9% |
62.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב