מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קלה, טעימה ושילדים אוהבים
- 1 לערבב היטב את כל מרכיבי הפשטידה בקערה.
- 2 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה מתאימה ומשומנת.
- 3 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
- 4 מתקבלת פשטידת זיתים קלה להכנה וטעימה מאוד!
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
במקום זיתים ירוקים ניתן להשתמש בזיתים שחורים אם אוהבים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
יש להמיר את גבינת העמק בעמק לייט ואת השמנת 15% בשמנת חמוצה 9%.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
31.5% |
24.8% |
43.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב