דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (12 יחידות מאפינס)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס ירקות פרווה
מאפינס טעים לארוחת הערב
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לגרד לקערה את תפוחי האדמה, הגזרים, הקישואים והבצל, ולהגיר את הנוזלים.
  • 3 להוסיף לקערה את השום, הביצים, הקמח והתבלינים, ולערבב.
  • 4 לשמן בתרסיס שמן תבניות מאפינס חד פעמיות ולמלא אותן בתערובת עד 3/4 מגובהן.
  • 5 לאפות בתנור במשך כ- 20-30 דקות או עד להזהבה.
  • 6 לקרר, לשחרר מהתבניות ולהגיש מאפינס ירקות טעים בליווי סלט ירקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד ירקות לפי מה שאוהבים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר לקמח מלא/כוסמין.

ציוד נדרש: תבנית שקעים למאפינס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 6.9% 14.9% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב