דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עגבניות ופטריות
סלט קליל ומהיר להכנה
  • 1 במחבת לחמם את השמן.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולהוסיף למחבת. לטגן עד להשחמה.
  • 3 לסנן את הפטריות ולהוסיף למחבת.
  • 4 לטגן תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות. לכבות את הגז.
  • 5 לחתוך את העגבניות לקוביות ולשים בקערה.
  • 6 להוסיף את הפטריות עם השמן שנותר במחבת לקערה.
  • 7 לתבל במלח ופלפל.
  • 8 עדיף להכניס למקרר את הסלט לפני ההגשה לספיגת טעמים.
  • 9 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בפטריות טריות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 19.6% 13.3% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב