גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תפוחי אדמה צלויים במיונז |
תפוחי אדמה אפויים בתנור במיונז ותבלינים בתוספת בטטות המעניקות טוויסט למנה, 198 קלוריות למנה, 93 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 10.10.2010
7 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל גם את זמן השהייה במקרר.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 198 | 93 |
חלבונים (גרם) | 3.46 | 1.62 |
פחמימות (גרם) | 40 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 9.02 | 4.24 |
שומנים (גרם) | 3.13 | 1.47 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.48 | 0.23 |
כולסטרול (מ"ג) | 1.41 | 0.66 |
נתרן (מ"ג) | 324.08 | 152.25 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.78 | 2.25 |
מים (גרם) | 162.22 | 76.21 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,078 | 506.59 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.8 | 1.79 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.16 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.09 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.86 | 0.88 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.2 | 0.56 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.47 | 0.22 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 15.48 | 7.27 |
ויטמין C (מ"ג) | 27.07 | 12.72 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.55 | 0.73 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.84 | 1.8 |
סידן (מ"ג) | 41.82 | 19.65 |
ברזל (מ"ג) | 1.44 | 0.68 |
מגנזיום (מ"ג) | 43.98 | 20.66 |
זרחן (מ"ג) | 82.22 | 38.63 |
אבץ (מ"ג) | 0.51 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 612.77 | 287.88 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.19 | 0.09 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.17 | 0.08 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |