דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 468 גרם למנה\יחידה (4 פוקצ`ות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פוקצ`ות קטנות עם מגוון תוספות
פוקצ`ות קטנות וטעימות
  • 1 בכוס ממיסים את השמרים, הסוכר ו- 1/2 כוס מים. מניחים לכמה דקות בצד. שמים במיקסר את הקמח, מוסיפים את תערובת השמרים, המים הנותרים (1.5 כוסות), השמן והמלח, ולשים כ- 3 דקות. מניחים בצד להתפחה כחצי שעה.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4 ויוצרים פוקצ`ות קטנות. על נייר אפייה שמים מתחת לכל עיגול קצת שמן זית ומשטחים.
  • 3 מטגנים בצל בשמן הזית ומוסיפים את קוביות החצילים עד להשחמה קלה. מוציאים לצלחת ומקררים מעט. באותה מחבת מאדים כ- 2 דקות את פרוסות העגבניה. מוסיפים את האורגנו והבזיליקום, המלח והפלפל השחור, ומקררים מעט.
  • 4 מניחים במרכז כל פוקצ`ה את תערובת הבצל-חציל, מעט מהעגבניה וכמה קוביות גבינה. משהים להתפחה של 20 דקות.
  • 5 מזלפים מעל הפוקצ`ות מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 10 דקות. מורידים ל- 180 מעלות ואופים עוד כ- 20 דקות או עד להזהבה יפה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 12.2% 10.9% 75.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב