דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה פירורים קלה
עוגת גבינה פירורים קלה
עוגת גבינה עם פירורים קלה להכנה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 במעבד מזון/במיקסר לעבד את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והחמאה, עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את החלמונים ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ולשטח 2/3 מהבצק. את ה- 1/3 הנותר לשטח על תבנית מרובעת/מלבנית. להכניס לתנור למשך כ- 20 דקות עד להזהבה. להוציא ולצנן היטב.
  • 4 להקציף ביחד את השמנת עם הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצף יציב. להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינות ולהעביר את תערובת הגבינות על הבצק שבתבנית העגולה.
  • 5 לגרר את הבצק מהתבנית המלבנית ולזרות מעל העוגה (פירורים). להכניס למקרר ל- 2-3 שעות או למשך לילה שלם. מתקבלת עוגת גבינה פירורים קלה להכנה ופשוט מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון/מיקסר, תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ + תבנית מרובעת/מלבנית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)438284
חלבונים (גרם)9.52 6.16
פחמימות (גרם)3825
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.02
שומנים (גרם)28 18.12
מתוכם שומן רווי (גרם)16.24 10.51
כולסטרול (מ"ג)134.99 87.37
נתרן (מ"ג)308.19199.48
סיבים תזונתיים (גרם)2.5 1.62
מים (גרם)2.391.55
ויטמין A (מק"ג)17.1511.1
ויטמין B (מ"ג)0.190.12
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.574.25
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.06
ויטמין D (מק"ג)0.250.16
ויטמין E (מ"ג)0.120.08
ויטמין K (מק"ג)0.030.02
סידן (מ"ג)126.281.68
ברזל (מ"ג)0.220.14
מגנזיום (מ"ג)0.550.36
זרחן (מ"ג)100.2264.87
אבץ (מ"ג)0.10.07
אשלגן (מ"ג)4.953.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 35.8% 12.2% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.