דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טה`ה דיג קינואה
תבשיל קינואה בסגנון פרסי
  • 1 הכנת הקינואה: מרתיחים את המים בסיר, מוסיפים את המלח, הכורכום והקינואה, מבשלים אותה למשך 8-10 דקות (כ- 3/4 בישול) ומסננים.
  • 2 הכנת תפוחי האדמה: מחממים את השמן בסיר (אפשר באותו סיר לאחר שנשטף קלות), מפזרים את הכורכום ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד להזהבה.
  • 3 מנמיכים את הלהבה להכי נמוכה ומוסיפים את הקינואה.
  • 4 מערבבים את המים והשמן, ומטפטפים בעזרת כף על הקינואה. מערבבים ומהדקים את הקינואה לסיר. ממשיכים בבישול על אש נמוכה עם מכסה עטוף במגבת למשך כ- 20 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: לאחר צינון הופכים את הסיר על צלחת הגשה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 17.5% 9.2% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב