דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות הודו עם עדשים
קציצות מטוגנות מבשר הודו
  • 1 מבשלים את העדשים במים בערך כרבע שעה, מסננים מנוזלים ומצננים.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי הקציצות בקערה (כולל העדשים הכתומות).
  • 3 מחממים את השמן לטיגון במחבת (כל פעם כמות קטנה ומוסיפים לפי הצורך). מכינים קערה נוספת עם מים כדי לטבול בה מדי פעם את הידיים - יותר נוח לעבוד עם הבשר עם ידיים רטובות.
  • 4 מגלגלים קציצות בגודל הרצוי, משטחים מעט ומניחים על המחבת. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה ומניחים בצלחת הגשה על נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם ספגטי או פשוט עם סלט ירקות גדול ליד.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר את פירורי לחם בסובין שיבולת שועל, ולטגן עם פחות שמן במחבת פסים או טפלון.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 29.5% 40% 25.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב