מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 562 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מומלץ להגיש עם קוסקוס
- 1 במחבת מחממים את השמן, מוסיפים את התרד, מערבבים מדי פעם עד להשחרת התרד (התהליך לוקח כ- 20 דקות) ומניחים בצד.
- 2 בסיר שטוח מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים היטב מכל הצדדים.
- 3 מוסיפים את השעועית (אפשר להשתמש בשעועית של סנפרוסט שהיא כבר מבושלת), התרד, הדלורית, תפוחי האדמה והתבלינים.
- 4 מכסים במים, מביאים לרתיחה ומעבירים לאש נמוכה למשך כשעה של בישול.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשרות הגשה: על מצע של קוסקוס.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בבקר רזה (מס` 4, 5 או 6).
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. התבשיל הוא נוסח קייצי לתבשיל "טבחה בסילק" - זה החמין הטריפוליטאי עם חתיכות בשר כתף או שפונדרה. אפשר להפוך את התבשיל לחמין בחורף.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.1% |
9.6% |
34.8% |
46.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב