דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט נהדר וצבעוני לאירוח

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 921 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הכרובית במים הרותחים, המלח והחומץ למשך כ- 10 דקות (כמו אטריות).
  • 2 מצננים את הכרובית, חותכים ומוסיפים את המלפפונים החמוצים, הגזר המרוסק והתירס.
  • 3 מוסיפים את המיונז, המלח והפלפל הלבן.
  • 4 לבסוף מפזרים את טבעות הבצל הירוק.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בתירס קפוא במקום משומר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)12213
חלבונים (גרם)4.5 0.49
פחמימות (גרם)182
מתוכן סוכרים (גרם)3.89 0.42
שומנים (גרם)4.36 0.47
מתוכם שומן רווי (גרם)0.61 0.07
כולסטרול (מ"ג)2.7 0.29
נתרן (מ"ג)2,077225.55
סיבים תזונתיים (גרם)4.69 0.51
מים (גרם)814.2988.41
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)168.9718.35
ויטמין B (מ"ג)1.990.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.780.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.720.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.260.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)68.457.43
ויטמין C (מ"ג)60.666.59
ויטמין E (מ"ג)0.290.03
ויטמין K (מק"ג)46.235.02
סידן (מ"ג)57.036.19
ברזל (מ"ג)0.680.07
מגנזיום (מ"ג)23.242.52
זרחן (מ"ג)52.895.74
אבץ (מ"ג)0.390.04
אשלגן (מ"ג)279.8630.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.220.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.9% 13.8% 14.3% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.