דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצלים מפילה דג מרלוזה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (כ- 20 שניצלוני דג (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מתבלים את נתחי הדג במלח, פלפל גרוס, מיץ לימון ופפריקה, פורסים לרצועות ומשהים כרבע שעה לספיגת טעמים.
  • 2 טורפים בקערה את כל מצרכי הציפוי יחד עד לקבלת בלילה במרקם חלק וללא גושים.
  • 3 טובלים את נתחי הדג הפרוסים בבלילה (רצוי לא הכל יחד אלא אחד אחד), ומטגנים בשמן עמוק (כ- 2 כוסות שמן - לטגן בסיר - ראו מידע נוסף).
  • 4 מוציאים לכלי הגשה מרופד בנייר סופג.
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלוני הדג לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות השמן לפי הצורך לטיגון עמוק (כ- 2 כוסות שמן). דרך אגב, הוודקה מונעת ספיגה רבה של שמן. המתכון בהשראת המטבח הגיאורגי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לא חובה להשתמש באבקת מרק - ניתן להוסיף במקום מעט מלח (לפי הטעם) וממליצה בנוסף גם כרבע כפית אבקת קארי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)91177
חלבונים (גרם)8.87 17.19
פחמימות (גרם)37
מתוכן סוכרים (גרם)0.39 0.77
שומנים (גרם)4.32 8.36
מתוכם שומן רווי (גרם)0.4 0.78
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.9 61.82
נתרן (מ"ג)257.11498.28
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.06
מים (גרם)29.757.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)10.3620.08
ויטמין B (מ"ג)1.192.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.881.71
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.488.69
ויטמין B12 (מק"ג)0.40.77
ויטמין C (מ"ג)0.61.17
ויטמין D (מק"ג)0.470.92
ויטמין E (מ"ג)0.320.62
ויטמין K (מק"ג)0.210.4
סידן (מ"ג)7.4114.36
ברזל (מ"ג)0.260.51
מגנזיום (מ"ג)15.3529.74
זרחן (מ"ג)55.25107.08
אבץ (מ"ג)0.250.48
אשלגן (מ"ג)92.24178.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.170.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 25.9% 53.2% 20.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה