דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מטבוחה ביתית
מטבוחה חריפה שתמיד טוב שיש בבית, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לקצוץ את העגבניות ולשים בסיר (מי שמעוניין ללא קליפה - יש לחרוץ בסכין "איקס" בעגבניות, להכניס אותן למים רותחים לדקה ולקלף).
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות, הפלפל החריף, השום וכל התבלינים.
  • 3 להביא לרתיחה ולבשל כשלושת רבעי שעה על אש נמוכה. מתקבלת מטבוחה ביתית פשוט מושלמת.
  • 4 לשמור בקירור ובתיאבון חיוך

יש להוסיף מים רק אם העגבניות לא בשלות מספיק - אם הן בשלות אז לא צריך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 10.4% 13.7% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב